středa 28. ledna 2015

Láska?

Láska? Co je to vlastně láska. Abych se vám přiznala, lásku jsem nezažila. Každý z nás o ní něco ví, ale málo kdo jí zažil. Tu pravou lásku né týdenní. To když se můžete o někoho opřít a víte, že vás ve všem podrží. Když tu osobu vidíte a po celém těle vám přejede mráz.  Když jste schopni udělat cokoliv jen aby byl ten druhý šťastný, vykouzlit mu jen úsměv na tváři, vidět jak se raduje. Vidět jak se na vás kouká, jak si vás prohlíží. Co si tak asi myslí, když se na vás tak zamilovaně kouká. Tohle si asi každý z vás představí, když se řekne láska. Slepě závidím těm co ji našli. Šťastlivci. Někdy si až říkávám, jestli jsem se vůbec narodila pro lásku, jestli je mi souzeno ji najít. Mam vůbec právo na tyto pocity? To je otázka, kterou si kladu opravdu často. Pravdou ale je, že pod tím vším je vždy něco špatného. Lidé jsou totiž tak chamtivý, že i od něčeho jako je láska čekají a hlavně chtějí až moc. Láska je čistá,slepá. My lidé ji neustále pokoušíme. Z tak neposkvrněného pocitu jsme udělali něco hrozného. Chtěli jsme moc a nemáme nic. Moc se ohlížíme na ostatní, kteří v našem vztahu nejsou. Moc se staráme o to co si o nás pomyslí. Je to přeci vztah dvou lidí a né okolí. Kouknu se kamkoliv, první týden se strasně moc milují, ale koukněte se na ně za týden. Jeden je zhrzený, protože ten druhý mu nebyl věrný, protože to co řekl nebyla pravda. Důvěru jsme vyměnili za lži. Tohle není láska, ale přetvářka. O lásku se přeci má bojovat! O tu vaší ''spřízněnou duši''. K čemu bych to asi přirovnala. Je to jako kdyby jste vyměnili ponožky. Neohlížíte se už ale na to jak se ten druhý cítí. Jste tu jen vy. Věřte že díky tomuhle přístupu tu zbudete jen vy. Jednou si to budete vyčítat. Nevím jestli jsem snad blázen který si něco namlouvá. Láska přece nejsou probrečené dny, vztahy plné lží a podvodů,ale ty nejhezčí dny plné štěstí, plné důvěry a pochopení. Budete si tak dlouho vybírat a říkat si, že bude někdo jiný, ale hádejte co, už tu nikdo nezbyl. Samotu nepřeji nikomu z vás. Snad se mezi vámi najdou i lidé kteří na lásku věří, kteří ví, že to co se děje, to co si lidé dělají je špatné. Snad to nebude jen můj výkřik do tmy.

12 komentářů:

  1. Prozatím tohle je asi nejlepší vyjádření k lásce, jestli to tak můžu říct.
    Máš pravdu láska je krásný cit, ale musí být opětována.
    Krásný článek Ess! :) Jen tak dál...♥

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji ti moc!:). Články o lásce mam dohromady dva a stále přemýšlím jestli jestli sem mám ten druhý dat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! :) Tyhly články ty jdou a jsem zvědavá na ten druhý! :) ☻♥

      Vymazat
  3. uzasne:') moc se ti to povedlo:)

    OdpovědětVymazat
  4. Píšeš celkem pěkně, ale než článek vydáš dej si ho do wordu. Máš v textu chyby, které opraví jakákoliv kontrola pravopisu.

    OdpovědětVymazat
  5. Sáro, hezky jsi to popsala. Jsi ještě hodně mladá, lásku určitě potkáš, neboj. Moc Ti to přeju.

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu krásně popsané! A máš pravdu.:) Jen si nemyslím, že jsou takový všichni. Znám i páry (abych byla přesnější tak jen 1) kteří jsou při sobě opravdu furt, nepodvádí se a jak krásně jim to už 3 roky klape.:) Snaží se.:) A myslím, že každý má právo na takovou lásku.:) Jen se musíme snažit, což je v téhle době skoro nemožné, co si budeme povídat.

    http://www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Super extra mega cupu :D topkove , naprosto pravda

    Prosim pozri sa www.sarah-beautynazoryodpovede.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Láska... no, moc pěkně napsané.Akorát, co když já takhle pomáhám všem o které stojím? Dělám absolutně vše aby se smáli? Je to taky láska?

    OdpovědětVymazat
  9. Hi. Sir.. You really are a genius, I feel blessed to be a regular reader of such a blog Thanks so much.. -Onlinekaj💕💋 font copy and paste sad status in hindi

    OdpovědětVymazat